Brunch Aalborg

Er du på jagt efter en god brunch i Aalborg?

brunch Aalborg - Rustik Aalborg - Art Deco Line 11 e1698224359373 - Brunch Aalborg

Gør det rustikt – tag på Rustik. Situeret i det industrielle Nordkraft i hjertet af Aalborg gemmer Rustik på et væld af smagsoplevelser til byens brunchelskere. Med lækre scrambled eggs, amerikanske pandekager, økologisk yoghurt og avocado smash med citronsirup – og alt derimellem. 

Oplev den (måske) bedste byg-selv brunch i Aalborg 

Hos Rustik har vi et helt fast brunch-setup – og det er vældig populært. Konceptet er enkelt: Der er 11 retter at vælge imellem. Du kan betale for enten 3, 5 eller 6 retter, og så vælger du selv hvilke af de 11, der skal med på din tallerken. 

Du kan også gå med vores Brunch pakke, der indeholder 5 retter, samt 2 slags brød, kaffe eller juice. 

Blandt de 11 retter finder du alt det, der indgår i den klassiske, danske brunch. Fra øko yoghurt, æg, salatblandinger, amerikanske pandekager, chiagrød, laks og tunmousse og meget mere – alt sammen med smagsforstærkende elementer, der tilføjer ekstra kant til oplevelsen. 

Én ting kan vi love: Et brunch-besøg hos restaurant Rustik er en oplevelse, du og dine nærmeste sent kommer til at glemme. 

Book dit bord med det samme 

Skal Rustik danne rammerne om din næste brunch i Aalborg? 

I så fald vil vi glæde os meget til at byde jer velkommen på vores restaurant i Nordkraft. Vi er et eftertragtet sted at nyde sin brunch i Aalborg, så vi anbefaler, at I bestiller bord på forhånd. 

Brug kontaktformularen her på siden, eller ring til os på tlf.: 71 99 01 03 for at booke jeres bord.