Begivenheder

Valentinsdag og Galentins Dag

Fejr kærligheden denne Valentinsdag hos Rustik Aalborg, hvor vi har skabt en uforglemmelig aften fyldt med romantik, udsøgte smagsoplevelser og stemningsfuld live musik.

Aftenen starter kl. 18:00 i vores hyggelige lokaler i hjertet af Nordkraft, hvor du og din elskede vil blive budt velkommen.

Fra kl. 18:30 vil vores live musikere fylde rummet med melodier, der komplimenterer den intime atmosfære.Vores kokke har sammensat en eksklusiv Valentinsmenu, der vil forkæle jeres smagsløg med kreative retter fremstillet af de fineste lokale råvarer. Nyd en aften, hvor alt er tilrettelagt for at fejre kærligheden, med detaljeniveau og personlig betjening, som kun Rustik kan tilbyde.
Sikre dig en mindeværdig Valentinsdag ved at reservere jeres bord nu. Vi ser frem til at byde jer velkommen og skabe rammerne for en aften, I sent vil glemme.

2 dage efter Valentinsdag fejrer vi Galentins Dag – en hyldest til kvinderne og venskaber. Det er en aften dedikeret til at fejre de specielle bånd mellem veninder, så saml din gruppe og forbered jer på en aften med skøn mad, latter og gode minder. Det er den perfekte lejlighed til at vise værdsættelse for de fantastiske kvinder i dit liv.

14.02.2024.

Valentins Menu

m. Vin menu

599 ,-

Appetizer

Oksetatar – Kaviar – Ris chips – Creme fraiche – Purløg

1 Glas Hvidvin

Keystone Of California, Chardonnay 2021

Forret

Koldrøget Laks – Blomkålscreme – Urteolie – Radiser – Sennepsfrø – Urter

1 Glas Hvidvin

La Galope, Sauvignon Blanc 2022

Mellemret

Havtornsorbet

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad – Variation af løg – Rødvinsglace – Selleri puré – Urter

1 Glas Rødvin

Lifili, Primitivo Salento 2021

Dessert

Chokoladebar – Mørk chokoladecreme – Hvid chokolademousse – Kakao knas – Bær kompot

16.02.2024.

Galentins Menu

448 ,-

 

Forret

Røget kammusling – Peberrod – Spæde salat – Sprød kartoffel – Rodfrugter

 

Mellemret

Oksetatar – Kaviar – Ris chips – Creme fraiche – Purløg

 

Hovedret

Torsk – Japansk sauce – Stikkelsbær kompot – Rodfrugter

 

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad – Trøffel – Blomkåls puré – Skysauce – Bøgehatte

 

Dessert

Hvid chokolademousse – Mandelbund – Rosa chokolade – Friske bær – Marcipanblomst